Gastenboek

Ik sta open voor allerlei reacties, tips, ingevingen en lieve woorden...;-)

Voor wie een Dropping-Art-steen (of -hartje) van mij gevonden heeft: 

Ik vind het hèèl fijn als je reageert!!! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
een jaar geleden

Dankjewel voor je reactie Ghislaine.
Dat is dan zo leuk hè, een steen droppen in Bennekom en dan horen dat hij in Hillegom terecht is gekomen! 🙂
Als de steen in de tuin ligt, haal hem dan in de winter bij vorst naar binnen. De lijm die ik gebruikt heb is niet vorstbestendig....
Komende week zal ik nog een blog schrijven over de dropping.

Ghislaine Lammers
een jaar geleden

Vandaag zaterdag 15 augustus samen met mijn moeder op pad. Iets gekocht op marktplaats en vanuit Hillegom (zuid-holland) naar Beuningen gereden en vandaar naar Oosterbeek en toen nog langs Bennekom. Mijn oog viel op iets wat glinsteren en dit was de prachtige steen schaap. Wat een geluk had ik om deze te vinden en zal een mooi plekje krijgen in mijn tuin. Wat is dan geluk? Geluk is waarderen van wat er is, genieten van wat je doet en trots zijn op wie je bent. Jacqueline wat een leuk project en dat ik dit heb mogen vinden.
Groetjes, Ghislaine

Jacqueline Lincewicz
2 jaar geleden

@Benno Landsheer:
Wat bijzonder! Een 3-jarige die werd aangetrokken tot het bushokje 🙂
Heel veel dank voor de reactie hier, en fijn dat de steen zo goed terecht is gekomen...

Benno Landsheer
2 jaar geleden

Ja daar stond ik dan bij de uitgang van het dierenpark vandaag, met aan de ene hand mijn dochter en aan de andere hand... Mijn zoontje van drie wilde niet mee naar de auto, die werd aangetrokken door een bankje van een bushalte. Toen ik hem daar wilde ophalen zat hij precies naast het Hartendiefje-I. Hij mocht het van mij houden en wat later kwamen we er pas achter wat het precies betekende. Ontzettend leuk. In de dierentuin zijn we bij eerdere bezoeken een paar dingen kwijtgeraakt en bij de receptie vingen we vandaag bot. Hoe leuk om dan in de plaats zo'n leuk kunstzinnig kadootje te ontvangen. Het zal gekoesterd worden.

Jacqueline Lincewicz
3 jaar geleden

@ Annelies de Wijn
Dankjewel voor je reactie! Een ander iets bijzonders laten meemaken, zonder enige verplichtingen, dat is mijn bedoeling. Iemand verrassen, met iets kleins...zomaar, omdaat het kan. En ja, ook voor mij is het bijzonder als ik merk dat de steen gevonden is!
Het leuke is dat je als vinder dus een rol gaat spelen in een soort verhaal...
Op naar een volgend project!!! :-)

A de Wijn
3 jaar geleden

Geweldig , het project is klaar. Je maakt wel heel iets bijzonders mee en je laat anderen ook iets bijzonders meemaken.
Hartelijke groet Annelies uit de Helianth

Jacqueline Lincewicz
3 jaar geleden

@ Team Koraal
Heel veel dank voor de reactie hier in mijn Gastenboek. Project "Hartenjagen-4" heeft daarmee een mooi einde....
Het verslag van de dropping in Tilburg komt half juli op mijn blog te staan.

Koraal
3 jaar geleden

Hallo Jacqueline,

Wat een leuke verrassing lag er vrijdag op onze trapleuning! Tijdens onze lunchwandeling vonden we jouw steen. Hij heeft een mooi plekje gekregen op ons kantoor.
In het voormalige klooster zitten nu een aantal bedrijven, waaronder wij: Koraal. Wij detacheren zorgpersoneel en hebben een groot hart voor de zorg. Deze steen is dus erg toepassellijk voor ons!
Dank je wel en succes met je verdere projecten.
Groeten,
Team Koraal

Paola & Sebastian
4 jaar geleden

Ineens zagen we in de ochtend iets op de vensterbank liggen..het bleek steen ‘Pallas’ te zijn. Wat bijzonder dat u net bij ons huis terecht bent gekomen..dank voor deze leuke verrassing.

marja wijnberg
4 jaar geleden

wat leuk dat je een foto van mijn zon in je verhaal hebt verwerkt. En op zo'n bijzondere manier. Wat een interessante manier om op deze manier met mensen in contact te komen. De zon heb ik zelf gemaakt ik was een tijd zelf een verwoed mozaiekster. En maakte voor andere mensen mozaïek stukken om op te hangen of neer te zetten. Ik wens je nog heel veel plezier en suc6 met je tochten door nederland. groetjes Marja Wijnberg

Familie Karthaus
4 jaar geleden

Goedenmiddag ? ik wil u laten weten dat onze zoon Regillio van 7 jaar zojuist steen Rachel heeft gevonden op de vensterbank voor ons huis! Wat een prachtige steen en we voelen ons zeer vereerd dat deze steen precies op onze vensterbank is gelegd ( helemaal na het lezen van u project vind ik het zeer bijzonder dat u van zo ver bent gekomen en de steen juist bij ons heeft geplaatst ) zoveel huizen en straten in enkhuizen en dat uitgerekend de steen dan bij ons is terecht gekomen super leuk !! Hij gaat een mooi plekje krijgen!!

hannie
4 jaar geleden

Ha Jacqueline,
Nog steeds: wat vind ik je werk mooi en kleurrijk. Wat is je website goed en overzichtelijk geworden.
Groetjes van Hannie

Marianne Nijhuis
5 jaar geleden

Hallo Jacqueline,
Wat een prachtige creaties en wat maken ze jullie huis warm en bijzonder! Ik heb genoten vanmiddag. Je hebt en je bent een bijzonder talent.
Een hartelijke groet,
Marianne

Jose Engel
5 jaar geleden

Hallo Jacqueline,
Leuk dat we vanmiddag alsnog je creaties mochten komen bekijken. Ik ben onder de indruk!
groet, Jose

Jacqueline
6 jaar geleden

Hee Miley! Wat leuk dat jij mijn steen hebt gevonden! En dat je een berichtje in mijn gastenboek hebt geplaatst, samen met papa of mama.....?
Het project gaat inderdaad over nummer 11, maar òòk over een...elfje! Wat je ook kunt schrijven als 11je. Ik hoop dat je de steen altijd zult bewaren, en dat je dit jaar af en toe kijkt welke stenen er nog meer gevonden zijn en welke mozaïekplaatjes daar dan bij horen..... Groetjes Jacqueline

miley
6 jaar geleden

Hallo ik ben miles en ben miley 3 jaar ik heb project nr 11 gevonden in de bibliotheek en heb het mee naar huis genomen vond hem erg mooi

Elke De Langhe
7 jaar geleden

Hoi Jacqueline,
Ik heb je website even bekeken, wat geweldig!!! Ik heb met zo veel plezier zitten kijken naar al je projecten. Vooral de stenen, ik vind 't zo'n leuk, ontroerend idee. Wat zullen de vinders blij verrast zijn, fantastisch! Ik hoop dat je nog veel reacties krijgt van vinders en veel succes met je werk! Tot morgen bij't eten! Blije (van jouw werk) groetjes van Elke

Jacqueline
7 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie Ans Klarenbeek! Daar ben ik heel blij mee :-). Ik hoor graag een keer je vervolgverhaal. Ben ook een beetje benieuwd op wat voor manier de steen jou dan uitdaagt....? Geniet ervan! Groet Jacqueline.

Ans Klarenbeek
7 jaar geleden

Blij met de prachtige steen gevonden in het Historische stadje Culemborg
Dank je wel wat een fantastisch idee; zowel het bewerken van de steen, als het idee van de droppingart. Zo je merkt ben ik een van de weinige mensen die (nog niet) beschikt over e-mail. Ik stuur dit bericht via de bieb. Daarom stel ik een verhaal rond het vinden van de steen nog even uit. Ik ben er eerlijk gezegd ook een beetje beduusd en verlegen van,en tegelijkertijd maakt het me simpelweg blij en vrolijk. en daagt de steen mij ook uit.
DANK JE WEL !!!

Ans Klarenbeek

(wordt vervolgd)

P.S Geweldig die website !!!!!!

ramon
8 jaar geleden

Hallo jacqueline leuke site en mooie mozaïeken vindt de twee mooiste Mozaïek-Tweeluik: "Mantel der liefde" en de oorsprong.
Leuke hobby en veel succes
Ramon

Ans ten Have
8 jaar geleden

Hoi Jacqueline
Zoals ik al berichtte heb ik beide tweelingstenen gevonden in Amersfoort en was blij verrast hierover.Daarom moest ik toch ook naar je site kijken en vind je werk prachtig.Ik zal je blijven volgen.
Groetjes,Ans

Truus Meidam
9 jaar geleden

Hoi Jacqueline,

Wat heb je er een mooie website van gemaakt! Leuk om zo van alles over je te lezen en van je te zien.

Succes met al je activiteiten!!

Groetjes,
Truus

Jo en Tiny
9 jaar geleden

Hallo Jacqueline,

Wat een verrassing om op de dag van Valentijn een rood hartje te vinden in de St.Bavokerk. Wij (een stelletje van rond de 60 uit Gouda) zijn er erg blij mee.

Groetjes,

Jo en Tiny

jeanny Gevers van Rooij
9 jaar geleden

Hallo jaqueline,

Ik heb je gevonden!!
Je website ziet er goed uit hoor!!

Gr Jeanny

Mozajac
9 jaar geleden

Beste Marga,
Ik heb van je zoon een mailtje ontvangen. Leuk dat hij zo enthousiast is. En hee, die vogelopvang...Toevallig.
Maar..komen jullie ook echt uit Emmen? Of? Want ik weet nu niet in welke plaats de steen terecht is gekomen?

marga
9 jaar geleden

hallo jacqueline
Mijn zoon heeft de 11 de steen gevonden in dierentuin emmen.
Hij was daar met de zorgboerderij t haantje.Hij belde mij op en vertelde wat hij gevonden had...hij was helemaal blij en enthousiast.De steen heeft een veilig plekje gekregen op zijn slaapkamer.
Ik las ook dat jou volgende inspiratie misschien vogels word dat zal toch helemaal apart zijn want laat toevallig mijn zoon op de vogelopvang te werken :-)wat een geluksvogel mijn zoon....dank je wel voor zo,n mooi kado grtj marga

Yvonne
9 jaar geleden

O ja...en ik verheug me op het gedicht dat van Daphne Kalff over "Dancing" zal schrijven:-))Yvonne
9 jaar geleden

Dag Jacqueline,

Ik heb je steen "Dancing" in het Mendini restaurant in Groningen gevonden. Ik mail je later even om je hier iets uitgebreider over te vertellen. Er zit nog een leuk verhaaltje aan vast.

Ik was natuurlijk nieuwsgierig en ben hier even gaan snuffelen op je site. Toch wil ik je even via deze weg laten weten dat ik blij verrast met de vondst en dat "Dancing" inmiddels een plekje in onze woonkamer heeft gekregen. Ontzettend bedankt en tot mails!

Vriendelijke Groet, Yvonne

Ina Nijhuis
9 jaar geleden

Hoi, Jacqueline, Wat leuk om dit allemaal te lezen en zien! ziet er goed uit.
Wat is het schaakschilderij mooi geworden!

Daphne
9 jaar geleden

Het ziet er al leuk uit ! maar wel een werk he ! Ik heb het gastenboek formulier nu ook gevonden, alleen nog wat gepruts qua achtergrond vd tekst boven de reactie.
de aanhouder wint !
bedankt voor de tip en groetjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb