Reactie tweelingsteen 2

dinsdag 12 maart 2013 18:07:30

 

Hallo Jacqueline,

Mijn zoon en ik vonden vandaag je prachtige mozaïeksteen 'Boeddha 2' in een bakje in het Wereldmuseum! Wat een geweldige verrassing en wat een geweldig idee van je! We twijfelden of we 'm mee mochten nemen, maar nadat we op het bijbehorende kaartje 'voor de eerlijke vinder' hadden gelezen, dachten we dat wij wel in aanmerking kwamen. We hadden het moment graag willen vastleggen op foto, maar in het Wereldmuseum is fotograferen helaas verboden.
Mijn zoon, die trouwens 22 is, en ik deden voor het eerst sinds maanden weer eens samen een uitje....
We wonen in Rotterdam en hebben allebei wel wat met Boeddha.

Ik doe vrijwilligerswerk in de Pauluskerk, voor ontheemde mensen - met en zonder papieren. De  'bezoekers' komen uit alle hoeken van de wereld. Ik doe soms mee aan acties tegen het vreemdelingenbeleid en ik houd een website bij:www.jannekevanbeek.nl

We willen je kunststuk heel graag houden en hebben al een plekje ervoor gevonden, zie foto. De kaart met de uitspraak van Boeddha hadden we al, nu staat jouw steen met de afbeelding van Boeddha ernaast. De man op het schilderij is Willem, een inmiddels overleden bezoeker van de Pauluskerk.

Na ons bezoek aan het museum gingen we nog even de stad in, kochten in bij Albert Heijn en kregen drie keukenmini's cadeau van de mevrouw aan de kassa, waarmee ons totale aantal mini's nu …. 12 bedraagt. Onze museumtickets hebben 22 als eerste cijfers. Die van jou ook? En een van de tickets heeft als laatste cijfers 12.

We wensen je heel veel plezier met je komende steendroppings en we zijn benieuwd wie onze tweelingsteen gevonden heeft. We hebben natuurlijk je mooie website en blog bekeken, inspirerend!

Heel veel groeten en ontzettend bedankt,

Niek en Janneke

 

2e mail:

 

oeps, foto vergeten bij te voegen!

zie bijlage.....

Inmiddels is de zon weg en het is nogal donker in huis... de boeddha op de steen komt geweldig uit met die felle kleuren! Wauw!

groetjes,

Janneke

 

boeddha-2.large.jpg